(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Kavsh qaytaruvchi hayvonlarning ovqat hazm qilish tizimi,sigir oshqozonning bo’limlari,sigirning oshqozon patologiyasi,hamda oziq moddalarni hazm bo’lish ketma-ketligi haqida ma’lumotlar berilgan.