(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Elementlari to‘plamlardan iborat to‘plam to‘plamlar sistemasi deyiladi. Biz asosan oldindan berilgan X to‘plamning qism to‘plamlaridan iborat sistemalarni qaraymiz. To‘plamlar sistemalarini belgilash uchun biz lotin alifbosining bosh harflaridan foydalanamiz. Bizni asosan to‘plamlar ustidagi ba’zi amallarga nisbatan yopiq bo‘lgan sistemalar qiziqtiradi.