(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu bu maqola tilni rivojlantirish uchun nimaga e’tibor qaratish va ommaviy axborot vositalarida yo’l qo’yilayotgan ba’zi kamchiliklar haqida bayon qilingan.