(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Qishloqni ijtimoiy jihatdan obod qilishda yuz bergan katta qoloqlikni bartaraf etish yuzasidan amaliy chora-tadbirlarni bajarish maqsadida respublika qishloq aholisini 1990- 1992 yillarda ichimlik suv va tabiiy gaz bilan ta’minlashni yaxshilash Davlat dasturini qabul qilish zarur deb hisoblayman”