(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada tarbiya turlarini rivojlanish bosqichlari va uni zamonaviy metodlar asosida shakllantirish,kelajak avlodni tarbiyasi mustahkam bo’lishi uchun insondagi oliyjanob fazilatlar haqida so’z boradi.