(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu tezisda Ma’muriy huquqbuzarlik to’g’risidagi ishni yuritishda qatnashuvchi shaxslar haqida fikir yuritilgan.