(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Shoh Ismoil I Safaviyning kelib chiqish tarixi, uning sulolasi tairix, qanday qilib davlat tuzganligi va oxirida Shayboniyxon va Shoh Ismoil I ning o’rtasidagi Marv janggi yorilgan.