(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqola xitoy madaniyatining ijtimoiy- falsafiy tahlilining ruxida ilmiy nazariy jixatdan tahlil qilingan. Bundan tashqari Xitoy falsafa maktabining о‘ziga xos jixatlari va murakkabliklari haqida fikr-mulohaza yuritilgan va xulosalar keltirilgan.