(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim va tarbiyaning asosi, poydevori bo‘lmish maktabning ahamiyati va hozirgi kundagi ta’lim tarbiya jarayonlarining mazmun mohiyati keltirib o‘tilgan.Bundan tashqari O‘zbekiston Respublikasi Prizidenti Shavkat Mirziyoyev prizidentlik faoliyatining dastlabki kunlaridan boshlab yurtimizda zamonaviy, ilmli, malakali kadrlar tayorlash yoshlarni yuksak ma’naviyat egalari sifatida tarbiyalash masalalarining mazmuni ham o‘rin olgan.