(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Bo’lajak biologiya o’qituvchilarining ilmiy-metodik tayyorgarligini tarkib toptirish va orttirish imkonini beradigan “Biologiyani o’qitishda “Keys-stadi” texnologiyasidan foydalanish modulidan foydalanish yo’llarini ishlab chiqish.