(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Maqolada akademik litseylarning fizika chuqurlashtirib o‘qitiladigan yo‘nalishlarida kvant fizikasining “Mikrozarracha” tuchunchasi bayon qilingan. Unda mavzularning yoritilishi, talab darajasida emasligi, Geyzenberg noaniqliklar munosabatlari mavzularini o‘qitishda o‘quvchilarga qiyinchilik olib kelmoqda. Bu borada qilingan ishlar yuzasidan maqolada to‘liq o‘z aksini topgan.