(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
ushbu maqolada O’tkir Hoshimovning “Baxt” hikoyasi tahlilga tortilgan. Tahlilga tortish jarayonida asarning obrazlar tizimi va g’oyasi o’rganildi.