(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ушбу мақолада айбга иқрорлик тўғрисидаги келишув тушунчасининг мазмуни ва моҳияти очиб беришга қаратилган фикр-мулоҳазаларни таҳлил қилиш орқали ушбу тушунчага янги муаллифлик таърифи ишлаб чиқилган.