(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Buxoro amirligining muhim iqtisodiy va siyosiy hududlaridan biri hisoblanadigan Shahrisabz bekligining XIX asrdagi ijtimoiy-iqtisodiy hayoti, aholi turmush tarzi, xo’jaligi, etnik tarkibi, ma’muriy hududi va siyosiy chegaralari haqida ma’lumot berilagan.