(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqola terminologiyaning rivojlanishi sohalarning shakllanishi bilan chambarchas bog’liq bo’lganligi sababli, ko`p tadqiqotchilar turli davrlar tilini o’rganishga mavzuga asoslangan tarixiy yondoshuvga qiziqishadi va shundan kelib chiqib maqolamiz atamalarni xususiyatlarini tahlil qilishga bag’ishlangan.