(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada tibbiyot hamshirasi ma’lum bir inson, oila yoki jamoada aniqlagan, salomatlik bilan bog’liq bo‘lgan buzilgan talablar, mavjud va potensial muammolarni, ularing sabablari va belgilari, aniqlash va rasman shakllantirish yoritilgan.