(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada pediatriyada hamshiralik ishi jarayoni: sog‘lom va bemor bolaga hamshiralik yordamini tashkil etish va ko‘rsatish usuli bo`lib , bemor bola va uning ota-onasi bilan hamshiraning o‘zaro munosabatlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.