(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Maqolada chiqish kuchlanishining impuls kengligi modulyatsiyasi va yaxshilangan texnik tavsiflari bilan quyosh elektr stantsiyalari invertorlarining bir fazali ko’prik zanjirlarini boshqarish tizimlarining konstruktiv va sxemali echimlari va kuchlanishni barqarorlashtirish masalalari ko’rib chiqiladi.