(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada, ilmiy tadqiqotlarda turli hodisalarda qatd etilgan kuzatuv yoki eksperiment natijalarini tahlil qilish va ularni umumlashgan xarakteristikalarini olishni matematik statistika orqali tahlil etish o’rganilgan.