(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Maqolada XXI asrda rus tilida raqamli texnologiyalarni rivojlantirishning so’nggi tendentsiyalari bugungi kunda o’rganishning asosiy dastagi sifatida ko’rib chiqiladi. Maqolada muallif universitetlarda samarali ta’lim kontseptsiyasini ko’rib chiqadi. Ushbu maqola mutaxassislar uchun foydali bo’lishi mumkin