(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Maqolada rus tili va adabiyotini innovatsion texnologiyalar yordamida o’qitish haqida so’z boradi. Ushbu maqolaning asosiy maqsadi innovatsion texnologiyalardan foydalangan holda o’quv jarayonida o’qitishning yangi shaklini tahlil etishdir. Maqolada zamonaviy texnologiyalardan foydalangan holda rus tili va adabiyotini o’qitish usullari tasvirlangan.