(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarining og’zaki og’zaki nutqini shakllantirishda turli usullardan foydalanishning mazmuni haqida so’z borgan.