(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Пахта хомашёсини майда ифлосликлардан тозалагичнинг ишлаш тамойили ва схемаси берилган. Қозиқлар узунлигининг пахта тозалагичининг тозалаш самарадорлигига таъсирини ифодаловчи изланишалар тахлили ўтказилган.