(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Mazkur maqolada O’zbekiston hamda Belorusiya Respublikasi Konstitutsiyaviy sudlarining faoliyati, sudyalar tarkibi va ularning vakolatlari, o’zaro o’xshash va farqli jihatlari, har ikkala davlatning konstitutsiyaviy sudlarining tashkil etilish hamda faoliyat ko’rsatish davri mobaynida erishilgan yutuq va kamchilklari o’rganilib, atroflicha tahlil qilinadi.