(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Янги таркибли эластик енгги тўқима каркасининг ишқаланишга чидамлилиги, ҳаво ўтказиш хусусияти ўрганилди ва аниқланган кўрсаткичлар жадвал ва гистограмма шаклида келтирилди.