(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ta’lim mazmuni bu jamiyatning shaxsni ma’naviy rivojlanishi darajasiga qo‘yilgan talablar, jamiyatning ijtimoiy tajriba va madaniyatini aks ettirgan ijtimoiy buyurtmasi modelidir.