(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada folklor - xalq ijodi, uning janrlari, uning kelib chiqish bosqichlari, bolalar folklori, bolalar adabiyotida folklorning o’rni va ahamiyati, jahon bolalar folklori, hozirgi davr bolalar adabiyotida foklor janri, taomlanish motivining folklordagi o’rni haqida so’z boradi.