(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada TORCH infeksiyasi turlari,uning kelib chiqish sabablari hamda uni oldini olish haqida ma’lumotlar berilgan.