(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
mazkur maqola Keyingi yillarda O’zbekistonning arab davlatlari bilan olib borilayotgan faol iqtisodiy munosabatlari haqida.