(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Mazkur maqolada an’anaviy va zamonaviy pedagogik yondashuvlar asosida olib boriladigan dars mashg‘ulotlari o‘zaro solishtirilgan. Shuningdek, zamonaviy pedagogik yondashuvlarni uyg‘unlashtirish asosida tashkil qilinadigan dars mashg‘ulotlarining afzalliklari ochib berilgan. Maqoladagi fikrlar umumiy xarakterga ega bo‘lib, barcha fanlardan tashkil qilinadigan dars mashg‘ulotlariga tatbiq qilish mumkin.