(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Islom dinining markazi bo’lmish Makka va Madinaga tashrif buyurgan yevropalik tadqiqotchi Richard Byortonning sayohat va sarguzashtlari haqida ma’lumotlar aks etgan