(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Мақолада мактабгача таълим муассасалари ходимларини қайта тайёрлаш ва малакасини ошириш тизими фаолиятини такомиллаштириш масалаларига бағишланган. Шунингдек, муаллиф малака ошириш тизимини инновацион ёндошув асосида ташкил этиш бўйича ўз фикр ва мулоҳазаларини бериб ўтган.