(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Maqolada ilg’or va innovatsion ta’lim texnologiyasi sifatida forsayt texnologiyasining ta’riflari mishlab chiqilgan. Forsayt texnologiyaning mazmuni bayon etilib, ushbu texnologiyaning 33ta metodi tasnifi va tarifi ishlab chiqilgan.