(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’qish darslarida xalq og’zaki ijodi orqali o’quvchilar tafakkurini o’stirish, ma’naviy dunyosini shakllantirishning tarbiyaviy ahamiyati xususida so’z yuritilgan.