(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Umumiy fizika kursini oʻqitishda ta’lim mazmuni talablaridan kelib chiqqan holda talabalarning ijodiy va amaliy faoliyatlarini baholash.