(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Musiqa fani o’qitish metodikasi hamda musiqa fanini o’qitishda foydalaniladigan pedagogik texnologiyalar haqida ma’lumotlar berilgan.