(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada maxsus ta’limga ehtiyoji bo’lgan bolalar uchun ta’limning integratsiyalashuvi yoritib berilgan.