(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ta’lim-tarbiya berish jarayonida pedagoglar va ota-onalar va maktabgacha ta’lim muassasasining birgalikdagi faoliyatidan kutiluvchi samaralar haqida so’z yuritildi.