(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2023)
Maqolada chet tillarini qanday oʻrganishni boshlash va qanday qilib tez va samarali oʻrganish usullarini koʻrsatib oʻtilgan. Shuningdek, til o ’rganishda innovatsion texnologiyalarning roli haqidagi maʼlumotlarni olish mumkin.