(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Biz tibbiyot va sog‘liqni saqlash sohasidagi katta o‘zgarishlar ostonasida turibmiz. Ular albatta ro‘y beradi va hamma ularga qiziqish bildirmoqda: bemorlar, shifokorlar, tadqiqotchilar, tibbiy oliy o‘quv yurtlari talabalari va oddiy iste’molchilar.