(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Муаллиф мақолада Ўзбекистон Республикасида сув муаммосини ҳал қилиш масаласини БМТ Барқарор ривожланиши мақсадлари доирасида кўриб чиққан ва мамлакатимизда бу борада амалга оширилаётган ислоҳотлар ва қабул қилинган норматив-ҳуқуқий ҳужжатларни таҳлил қилиб, ўзининг таклифларини тақдим этади. Таклифларнинг негизи инсон ҳуқуқларига таянади.