(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Мақолада Янги Ўзбекистонда фуқароларни давлат органларига мурожаат қилишнинг халқаро ва миллий нормалари, фуқароларнинг мурожаатлари тўғрисидаги норматив-ҳуқуқий ҳужжатларнинг янги таҳрири, имплеметация масалалари таҳлил қилинган.