(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda ekologiyaning buzilishi natijasida kelib chiquvchi salbiy oqibatlar to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan.