(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqola mediakompetentlikni rivojlantirish orqali talabalarga chet tili hususan Ingliz tilini boshlang’ich sinflarda tadbiq etishga bag‘ishlanadi.Shuningdek mediata’limni qanday olib borish ,ulardan samarali foydalanish usullariga alohida to’xtalib o’tiladi.