(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Мақолада тоғ-кончилик саноатининг фаолият турлари ва уларнинг атроф-муҳитга таъсир кўрсатадиган асосий салбий омиллари ҳақида маълумотлар келтирилган. Тоғ-кончилик саноатида экологик мониторингининг мақсади ва йўналишлари, мониторинг натижаларининг аҳамияти кўриб чиқилган.