(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Funksiya hosilalari yordamida uning ekstremum nuqtalarini topish osonlashadi. Avval ekstremumnin zaruriy shartini ifodalovchi teoremani keltiramiz.