(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada o’zbek tilida yordamchi so’z turkumlari tarkibida keluvchi yuklamalarning ma’no jihatdan guruhlarga ajratilishi, mazmun jihatdan modal so’zdan uni ajratib turuvchi belgilar va boshqa yordamchi so’z turkumlari bilan aloqadorligi xususida so’z yuritiladi.