(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bo’lgan bolalarning rivojlanishida xalq o’yinchoqlaridan foydalanishning afzalliklari, metodlari va ularning turlari to’g’risida to’xtalib o’tiladi. Hamda, xalq o’yinchoqlarini ta’lim bilan bog’lash va bu jarayon bolalarning turli tomondan rivojlanishiga ijobiy ta’sir ko’rsatishi haqida so’z yuritiladi. O’yinchoqlardan to’g’ri foydalanish bolalarni kelajakda kasb tanlashlarida muhim ahamiyat kasb etadi.