(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Shiddat bilan rivojlanayotgan bir davrda qayta tiklanuvchi energiya manbalariga bo’lgan talab tobora ortib bormoqda.Insonlarning ehtiyojlarini uzoq muddat qondira oladigan energiya zaxirasiga ega bo’lishimiz uchun bu manbalarning o’rni nihoyatda katta. Ushbu maqolada qayta tiklanuvchi manbalarni rivojlantirish maqsadida ta’lim tizimida olib borilayotgan zaruriy choralar haqida so’z boradi.