(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada eshitish qobiliyati zaif bolalarning texnologiya (mehnat) darslarida texnologik bilim va ko’nikmalarini oshirish strategiyasi va usullari ko’rib chiqilgan. U maxsus yondashuvlar, moslashtirilgan materiallar va texnologik yordamlarning o’quv tajribalari va natijalarini qanday yaxshilashi mumkinligini o’rganadi. Tadqiqot samarali o’qitish amaliyotiga, inklyuziv pedagogikaning roliga va texnologiya aloqa to’siqlarini qanday bartaraf etishiga qaratilgan. Topilmalar shuni ko’rsatadiki, moslashtirilgan o’qitish metodikasi talabalarning texnologiya bilan bog’liq fanlar bo’yicha faolligini va tushunchasini sezilarli darajada yaxshilaydi.